ЕГЕЈЦИТЕ СЕ ФЕНОМЕН: ПОГЛЕДНЕТЕ КОЛКУ БОЛНО ЈА ПРИФАЌААТ ПРОМЕНАТА НА ИМЕТО ЕГЕЈЦИТЕ, ЈА СПОРЕДУВААТ СО СМРТ НА РОДЕНА МАЈКА

Објавено на 12.01.2019 во 13:52:44 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет