НА КЕЈТ ИЧ НЕ И Е ЛЕСНО: Има не една, туку две свекрви, од кои едната е шеф на државата доживотно!

Објавено на 21.11.2018 во 00:13:44 часот | Забава

 

 

* реклами:

 

 

Забава

Македонија