КОЧО АНЃУШЕВ СО УБИСТВЕНА РЕПЛИКА ДО ВМРОНОТ ТРАЈКО СЛАВЕВСКИ: Ја критикувате владата што го помагала ИТ секторот, па што треба како вас споменици да правиме и бронзата да ја помагаме?!

Објавено на 09.10.2018 во 16:47:15 часот | Македонија

Трајко Славевски од ВМРО ДПМНЕ во дебата го нападна Кочо Анѓушев дека мерките им биле смешни и ефектите биле дури и негативни, како пример спомена што се помагале софтвер компании чиј производ тешко можел да се оцени колку вреди.

На ова Кочо Анѓушев му реплицираше - Јас ви гарантирам дека подобро може софтверот да се оцени отколку спомениците на пример!

АУЧ! ТУШЕ! НОКАУТ! ХАХААААААААААА!!!

 

 

* реклами:

 

 

 

Македонија

Свет