ЗАЕВ СО ЧЕСТИТКА ЗА РАМАЗАН: Urime fillimin e muajit të shejntë të Ramazani

Објавено на 16.05.2018 во 18:53:32 часот | Македонија

Urime fillimin e muajit të shejntë të Ramazanit. 

Честит почеток на светиот месец Рамазан.

На сите граѓани со исламска вероисповест им посакувам лесен пост, здравје, силна волја и верба.

Нека жртвувањето во текот на месец Рамазан послужи како засилување на почитта и солидарноста помеѓу сите граѓани на Република Македонија.

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет